Mentorsprogrammet 2017

  • 2016-12-13
  • Går du nu tredje terminen på något av programmen IT-design, Webb- och Multimedia eller Dataingenjör eller sjunde terminen på Civilingenjör inriktning Datateknik eller Industriell Ekonomi inriktning Datateknik? Är du dessutom intresserad av att få mer insyn i It-företagen, då kan Mentorprogrammet vara något för dig. Under nästa år, 2017 erbjuds du att få en egen mentor hos ett IT-företag, en mentor att prata jobb och arbetsliv med ungefär en gång i månaden. Låter detta intressant? Läs mer om Mentorprogrammet och anmäl dig via formuläret i länken här.

    https://www.kau.se/samverkan/samverkan-pa-universitetet/goda-exempel/snits/jag-vill-ha-en-mentor

    Har du frågor kontakta Katarina Groth Jansson (katarina.groth@kau.se).

    Anmäl dig senast den 21 december.