Om Föreningen

LINDA är en studentförening under karlstad universitet
LINDA bevakar ditt intresse som student, såväl att du har det bra på universitet som på fritiden, utbildningen kommer inte alltid att vara rolig eller lätt och då hoppas vi att vi kan vara till din hjälp med studierna om det så krävs eller med att bara ta det lugnt och umgås.
Bland annat brukar många av oss gå till [studentpuben Bunkern] där man kan gå och ta en öl/läsk/kopp kaffe eller äta god mat och spela spel och ta det lugnt mellan varven på skolan. LINDA grundades 1984.

LINDAs ledning består av en styrelse på fem till nio personer som väljs på en period av ett år av ALLA LINDA medlemmar på ett stormöte som hålls en gång per år.

LINDAs styrelsen består av:

- Ordförande (<ordforande@lindacarlstad.se>) - Denna person som håller i alla trådar och ser till så att inget blir gömt eller glömt.
- Vice ordförande (<viceordforande@lindacarlstad.se>) - Denna person som hjälper ordföranden, då det kan vara ganska mycket att göra på den posten (och även resten av styrelsen) med det som behöver göras.
- Utbildningsansvarig (<utbildning@lindacarlstad.se>) - Denna person ser till så att vi alla har det bästa utbildningen som går att få! Om du som student har frågor eller problem med utbildning så kan denna person oftast hjälpa dig.
- Sexmästare (<sexmastare@lindacarlstad.se>) - Denna person ser till så att vi har de bästa festerna/sittningarna som går att få! Ibland så kan det vara bra att kunna slappna av från studierna och umgås med vänner och då är det bra att ha en sexmästare som kan organisera fester.
- PR-ansvarig (<pr@lindacarlstad.se>) - Denna person ser till så att vi får pengar så att vi kan göra aktiviteter såsom studieresor, intressanta föreläsningar och ha en bra kontakt med näringslivet och då vi skall ut och jobba så småningom så kan det vara bra med lite kontakter.
- Motionsfösare (<motion@lindacarlstad.se>) - Denna person försöker få oss att motionera och prova på olika sporter, något som kan vara både nyttigt och roligt.
- Sekreterare (<sekreterare@lindacarlstad.se>) - Denna person skriver protokoll på möten och ser till så att vi i styrelsen är organiserade (något som kan behövas).
- Kassör (<kassor@lindacarlstad.se>) - Denna person ser till våra finanser och kommer med ekonomiska riktlinjer för de aktiviteter som vi anordnar och kostar pengar.
- IT-Ansvarig (<it@lindacarlstad.se>) - Denna person omser så att vår datautrustning och information system fungerar som de skall.

Till dessa styrelseplatser så finns det även utskott som hjälper till när något stort skall ordnas t.ex. om sexmästaren skall ordna en stor fest så kan denna person ta hjälp av personerna i sitt utskott för att göra detta.

På Facebook hittar ni oss genom gruppen [LINDA Carlstad]

**Vad rekommenderar vi i LINDA?**

Kom hit med ett gott humör och en vilja att lära dig saker och du kommer att gå hur långt som helst!

"In her pursuit of wisdom man is truly wise, when she thinks that she found it she becomes a fool"

Att du ser din studietid som en möjlighet att skapa många nya vänner!

Att du studerar när du studerar, festar när du vill festa (och då gärna med vår eminenta overall som festplagg =)

"It is important that students bring a certain ragamuffin, barefoot irreverance to their studies; they are not here to worship what is known, but to question it."
- Jacob Bronowski

"Wisdom is not a product of schooling but of the life-long attempt to acquire it."
- Albert Einstein