Nollning 2020


Linda Carlstad logga med text

Nollning med Linda Carlstad

Nollningen är en tradition i vår förening som vi anordnar varje år för nya studenter, det är ett tillfälle att kickstarta ditt studentliv och lära känna andra studenter som börjar sitt första år här på Karlstads universitet men även bygga kontakter med dem som redan pluggat ett år eller mer. Syftet med nollningen är att skapa en gemenskap mellan er studenter och för att ni ska känna en trygghet under resten av er studietid. Även om tentorna inte riktigt går som tänkt och misslyckas har man att gäng goa vänner att falla tillbaka på.Information


För att hålla kontakten mellan alla oss som kommer vara med på välkomnandet har vi skapat en Facebook-grupp, länk nedan till denna. Det är det lättaste sättet för oss att hålla kontakten med er varje dag så därför rekommenderar vi starkt att ni slår på aviseringar på gruppen och håller lite koll under de kommande veckorna i denna då vi kommer lägga upp allt angående välkomnandet och en massa annat som kan vara bra att veta för er.

välkomnandet har en prissumma (se nedan), med detta får men en helt egen t-shirt som är in Lindas egna färger och man får även den bästa veckan i sitt liv! Hur denna vecka kommer se ut kan ni se här nedan.
Facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/825410547956402

Pris: 220kr


Året spellista


Bra tips

  • Ät ordentligt
  • Drick mycket vatten
  • Köp busskort (2 veckor)
  • Gå med i Karlstads studentkår (flera fester behöver medlemskapet)
  • Kläder efter väder

Kontaktpersoner

Är du intresserad av att veta vad som har ändrats? Klicka här för att se loggarna.


Klicka nedan för att gå tillbaks till nollningar.

Nollningar