Nollning 2023


Linda Carlstad logga med text

Nollning med Linda Carlstad

Nollningen är en tradition i vår förening som vi anordnar varje år för nya studenter, det är ett tillfälle att kickstarta ditt studentliv och lära känna andra studenter som också börjar sitt första år här på Karlstads universitet men även bygga kontakter med dem som redan pluggat ett år eller mer. Syftet med nollningen är att skapa en gemenskap mellan er studenter och för att ni ska känna en god trygghet under resten av er studietid. Även om tentorna inte går som tänkt så har man alltid ett gäng goa vänner att falla tillbaka på!Information


Generalerna Marcus Lindström, Elias Almqvist & Jonathan Lång från föreningen LINDA Carlstad bjuder härmed in dig till välkomnandet 2023 och alla som går:
• Webbutvecklare
• IT-design: Systemdesign
• IT-design: Affärssystem och ekonomi
• Dataingenjör
• Kandidatprogram i datavetenskap
• Civilingenjör Datateknik (dessa kan gå med SEKE också)

LINDA CARLSTAD har sedan en lång tid tillbaka en tradition i vår förening där vi anordnar ett välkomnande för nya studenter. Det är ett tillfälle att kickstarta ditt studentliv och lära känna andra studenter som börjar sitt första år här på Karlstads universitet, men även bygga kontakter med dem som redan pluggat ett år eller fler.

Syftet med välkomnandet är att skapa en gemenskap mellan er studenter och för att ni ska känna en trygghet under resten av er studietid. Även om tentorna inte riktigt går som tänkt och misslyckas har man ett gäng goa vänner att falla tillbaka till!

Vi vill även vara tydliga med att detta är en välkomnande nollning, det är inget du behöver vara orolig för! Här förekommer ingen hets, press eller åtlöje, utan detta är för att ha roliga aktiviteter tillsammans och lära känna varandra!

Årets välkomnande drar igång måndagen den 28/8 och avslutas på lördag den 9/9. Vi kommer under dessa två veckor roa oss med olika aktiviteter för att lära känna varandra och få en kanonstart på studentlivet.

Välkomnandet har en prissumma på 250 kr, med detta får du en helt egen T-shirt som är i Lindas egna färger och man får även en grym start på studentlivet! Hur dessa veckor kommer se ut kan ni se i schemat. En sak att förtydliga är att detta är endast en avgift för att delta på välkomnandet. Därefter kan du bli medlem i vår förening via lindacarlstad.se/bli-medlem för att fortsätta hänga med oss på allt skoj vi hittar på!

Under veckorna kommer du tillhöra ett lag utav fem som du umgås med genom dessa två veckor. Lagindelning kommer ske på plats under temat Scooby-Doo.

För att hålla kontakten mellan alla som kommer delta på välkomnandet har vi skapat en Facebook-grupp LINDA Nollning 2023 (https://www.facebook.com/groups/nollning2023).
Det är det lättaste sättet för oss att hålla kontakten med er varje dag så därför rekommenderar vi starkt att ni slår på aviseringar på gruppen. Samt håller lite koll under de kommande veckorna i gruppen då vi kommer lägga upp allt angående nollningen och en massa annat som kan vara bra för er att veta.

Om det är något du undrar så låt inget stoppa dig från att fråga. Vare sig det gäller schemat, var den billigaste kurslitteraturen finns, hur man skaffar sig ett busskort eller hur du matchar ett par fräscha byxor till din nya tisha! Vi är rutinerade faddrar och finns här för er! Vi generaler finns även på Facebook så du kan höra av dig där.

Vi hoppas du väljer att delta på vårt välkomnande och gör dessa veckor ännu bättre med din närvaro!
Vi syns på måndag den 28e augusti!
---------------------------------------
Följ oss på Instagram:
lindacarlstad (instagram.com/lindacarlstad)

Följ oss på Facebook:
Linda Carlstad (http://www.facebook.com/lindacarlstad)

Är du medlem gå då med i vår medlemsgrupp på Facebook:
Linda Carlstads Medlemsgrupp (http://www.facebook.com/groups/lindacarlstad)

Följ SNITS på Facebook och Instagram om du vill veta mer om olika lokala IT-företag här i Karlstad. SNITS är en länk mellan LINDA Carlstad och IT-företag i Karlstad, de anordnar bl.a. SNITS-luncher och SNITS-middagar med företagen för oss IT-studenter på KAU.
• Facebook: snits (http://www.facebook.com/snits)
• Instagram: snits_karlstad (http://www.instagram.com/snits_karlstad)

Gå med i vår Facebook-grupp för att få info om årets nollning:
Facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/nollning2023

Pris: 250kr


Bra tips

  • Ät ordentligt
  • Drick mycket vatten
  • Köp busskort (2 veckor)
  • Gå med i Karlstads studentkår (flera fester behöver medlemskapet)
  • Kläder efter väder

Kontaktpersoner

Är du intresserad av att veta vad som har ändrats? Klicka här för att se loggarna.


Klicka nedan för att gå tillbaks till nollningar.

Nollningar